MCM Dancing


MCM Dancing

Wie zijn wij?

MCM Dancing is ontstaan na de aanvraag voor het eerste optreden. Dit was een optreden met een orkest. Daarna volgden er meerdere opdrachten zoals het verzorgen van workshops.

Ik, Michèle van Alfen, werk alleen of beschik over verschillende hulptroepen zo nodig.

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het jonge kind.


Who are we?


MCM Dancing started after our first performance. This was with an orchestra. After that more assignments came in. Such as giving a workshops. Me, Michèle van Alfen work on her own or she has other freelancers she can work with.


Docenten


Michèle van Alfen:

Oprichtster van MCM Dancing. Heeft o.a. gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij wilde als klein meisje al danseres worden. Daarna heeft zij bij Codarts de Havo voor Muziek en Dans gedaan en haar diploma behaald. Na vele omzwervingen en moeilijke keuzes maken om te kunnen doen waar haar passie ligt, heeft zij haar diploma behaald op het MBO dans in Haarlem. Ze heeft in de clip van Wouter Hamel en Anouk mogen figureren. En in de Sleeping Beauty van het Nationale Ballet gedanst als lakei met vogelkooitje. Na bijna een jaar in Nepal gewoond en lesgegeven te hebben, is ze terug om hier met MCM Dancing verder te gaan.


Copyright @ All Rights Reserved