Les aanbod


MCM Dancing

Lesaanbod:


Ballet

Ballet is een klassieke dansvorm waarbij je werkt aan techniek. De les bestaat uit een vast patroon van oefeningen waarvan je er steeds meer leert.


Peuterdans met of zonder ouder/ verzorger

Kinderen vanaf 3 jaar. Peuterdans is dansen via een verhaal en een fantasie wereld. Ze mogen zijn wie ze zijn en hun eigen danspassen maken. We leren op een speelse manier wat eerste standaard passen aan.


Kleuterdans

Kinderen vanaf 5 jaar. Kleuterdans is de volgende stap na peuterdans. Ook hier is er nog volop vrijheid in beweging. Ze gaan wat meer passen aanleren. Ook leren ze wat meer structuur.


Ouder en dreumes dans

Vanaf 1,5 jaar. Ouder en kind dans is voor de allerkleinste. Ze maken de eerste stapjes en bewegingen. Het is vooral een ontdekking en bandvorming tussen ouder/ verzorger of opa of oma  en kind en de eerste danspasjes. Lekker bewegen en samen genieten.Zumba slow

Zumba is gebaseerd op de Latijns- Amerikaanse dans. Een combinatie van fitness en dansen. Je uithoudingsvermogen wordt getest. Lekker zweten voor kinderen en volwassenen vanaf 6 jaar oud tot 99. Mannen en vrouwen. De meeste zumba lessen gaan snel en achter elkaar door. Bij zumba slow nemen we iets meer de tijd voor uitleg van de passen.Moderne dans

Moderne dans is een combinatie van verschillende moderne dans stijlen. Je hebt oa. Cunningham, Graham, modern jazz etc. Een les met techniek en vloeiende bewegingen.

Dans met je gevoel en emotie.


Dansmix

vanaf 7 jaar. Een mix van allerlei stijlen in één les. Leuk om kennis te maken met verschillende dans stijlen. Streetdans, modern, jazz, showdance etc


Balletfit

Ballet fit is een combinatie les met oefeningen die uit het klassieke ballet komen en fitness oefeningen. Goed voor je houding en ook een leuke mama les. Goede keus voor als je na de bevalling weer valt wilt bewegen en werken aan je spieropbouw.

Lessen gaan van start bij genoeg animo (ong 6 deelnemers). Staat de les die je zou willen er niet bij of op de verkeerde dag en tijd, mail ons gerust. Dan kijken we of we iets kunnen opstarten. 
Woensdag:


09.30-10.00u Ouder& Dreumes dans vanaf 1 ½ (of met verzorger)

10.00-11.00u Zumba slow Volwassenen 


14.00-14.45u Kleuterdans vanaf 3,5-5 jaar
14.45-15.45u Dansmix 1 6+Copyright @ All Rights Reserved